MrBeast надмина T-Series, ставайки най-следваният YouTuber в света

03.06.2024, 10:00

Заслужава го!

   
 
MrBeast надмина T-Series, ставайки най-следваният YouTuber в света
Източник: shopify.com

MrBeast (Jimmy Donaldson) вече официално е каналът с най-много абонати в YouTube в света. Той изпревари индийския музикален сайт T-Series в събота и публикува новината в X:

Онлайн тракерът Social Blade вече поставя MrBeast на 269 милиона абонати.

ППреди това шведският YouTuber PewDiePie (Felix Kjellberg) имаше най-много абонати в YouTube, преди T-Series да поеме номер 1 през 2019 г. след непрекъсната битка за абонати.

MrBeast направи голямо шоу в подкрепа на кампанията на PewDiePie да остане на върха по това време, като облепи всеки билборд в града си с реклами, популяризиращи PewDiePie. Той също се появи на Super Bowl с няколко приятели, които носеха тениски, които заедно изписваха "SUB 2 PEW DIE PIE". Но T-Series в крайна сметка пое лидерството.

2385358Keemstar/X

Оттогава MrBeast си отправи предизвикателство да хване T-Series и да "отмъсти" на своя приятел в YouTube. Последователите му реагираха невероятно и се разраснаха с невероятна скорост. Неговото утвърждаване на върха бе толкова бързо, че дори T-Series се обърнаха към социалните мрежи, за да поискат повече последователи.

2385357MrBeast/X

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ