Продукцията на игралния филм „The Sims“ с Марго Роби напредва

19.09.2024, 11:58

В сътрудничество с продуцентската компания LuckyChap на Margot Robbie

   
 
Продукцията на игралния филм „The Sims“ с Марго Роби напредва

Electronic Arts, създателят и дългогодишният дом на популярната игрална поредица, обяви, че проектът е в процес на разработка в сътрудничество с продуцентската компания LuckyChap на Margot Robbie.

EA каза, че е "твърде рано да споделя повече", но обеща актуализации през следващата година, когато The Sims отбележи своята 25-та годишнина.

От дебюта си през 2000 г. "The Sims" се превърна в една от най-продаваните поредици за видеоигри на всички времена, с близо 200 милиона продадени копия в световен мащаб.

Най-новият разширителен пакет на играта, "The Sims 4: Lovestruck", беше пуснат миналия юли. Amazon MGM не е първото студио, което се опитва да създаде игрална адаптация, тъй като 20th Century Fox грабна филмовите права върху играта през 2007 г., въпреки че проектът така и не се осъществи.

Марго Роби участва в миналогодишния филм за Барби – един от най-успешните продукти за заснемане на кросоувъри някога – и нейната продуцентска компания също работи върху адаптация на Монопол.

"Искаме да правим повече филми, които имат ефекта, който има Барби. Защо това не може да бъде още една голяма, оригинална, смела идея, при която получаваме невероятен режисьор, голям бюджет, с който да играем, и доверието на огромен конгломерат зад тях, за да отидем и наистина да играем? Искам да направя това", казва тя пред Variety.



   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ