Талинда Бенингтън наруши мълчанието си за новата певица на Linkin Park Емили Армстронг

17.09.2024, 11:15

Ето какво каза тя!

   
 
Талинда Бенингтън наруши мълчанието си за новата певица на Linkin Park Емили Армстронг

Вдовицата на Честър Бенингтън наруши мълчанието си по отношение на новата вокалистка на Linkin Park Емили Армстронг.

Армстронг, която бързо се превърна в поляризираща фигура в общността на феновете на Linkin Park, публикува снимка в Instagram миналия понеделник.

"Аз съм толкова развълнувана за тази следваща глава!! Любовта и подкрепата не остават незабелязани. Ще се видим скоро", написа Армстронг в надписа на публикацията.

Вдовицата на Честър Бенингтън, Талинда Бенингтън, изглежда изрази подкрепата си за Армстронг, като коментира няколко огнени емотикони в публикацията.

Според iHeart, реакцията идва, след като синът на Честър, Джейми Бенингтън, разкритикува основателя на Linkin Park Майк Шинода, казвайки, че "предаде доверието, дадено ви от десетилетия на фенове".

Loudwire обаче съобщи, че Jaime Bennington по-късно е присъствал на концерта на Linkin Park в The Forum в Лос Анджелис и е споделил видеоклип, описващ подробно преживяването си след това.

"Тя свърши добра работа. Момчетата наистина свършиха добра работа. Мога да разбирам от изкуството. Честно казано, след това съм някак развълнуван да ги видя повече по някакъв начин", каза Хайме Бенингтън, за Loudwire.

Linkin Park стартира своето "From Zero World Tour" на Kia Forum в Лос Анджелис миналия вторник. По време на изпълнението основателят Майк Шинода говори с феновете за започване на "нова глава" с Армстронг и Колин Британ, който замени барабаниста Роб Бърдън.

"Не става въпрос за изтриване на миналото. Става въпрос за започване на тази нова глава в бъдещето и излизане тук за всеки един от вас", каза Шинода на феновете.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ