Първи поглед към Кейтлин Девър като Аби в сезон 2 на „The Last of Us“

05.08.2024, 11:51

(ВИДЕО)

   
 
Първи поглед към Кейтлин Девър като Аби в сезон 2 на „The Last of Us“

HBO и Макс дебютираха тази вечер с нов филм, разкриващ кадри от предстоящи предавания, които ще пристигнат през следващата година или нещо повече, включително следващата група епизоди от "The Last of Us".

Въпреки че са разкрити само няколко кадри от сезон 2 на "The Last of Us", трябва да видим Кейтлин Девър като Аби Андерсън, Изабела Мърсед като Дина и Джефри Райт като Айзък.

Базиран на видеоиграта на Naughty Dog, "The Last of Us" се развива 20 години след унищожаването на съвременната цивилизация. Джоел, изигран от Педро Паскал, закоравял оцелял, е нает да изведе нелегално Ели (Бела Рамзи), 14-годишно момиче, от потискаща карантинна зона. Това, което започва като малка работа, скоро се превръща в брутално и сърцераздирателно пътуване, тъй като и двамата трябва да прекосят САЩ и да зависят един от друг за оцеляването си.

Дебютният сезон постави рекорд като най-гледан първи сезон на HBO за всеки сериал в услугата, плюс осем награди Еми.

Вторият сезон ще излезе през 2025 г. Завръщащият се актьорски състав също включва Габриел Луна като Томи и Рутина Уесли като Мария.

Според Deadline, Сезон 2 ще включва седем епизода, което го прави по-кратък от деветте епизода на Сезон 1.

Шоурънърът Крейг Мейзин обясни, че това решение се свежда до факта, че видеоиграта "The Last of Us: Part II" е много по-богата на съдържание от първата игра, което кара него и съ-създателя Нийл Друкман да помислят как да разширете историята в рамките на многосезонна арка, вместо да я съкратите до претъпкани девет епизода.

Освен "The Last of Us" Сезон 2, новият писък на Макс също показа клипове от "The Penguin", "Dune: Prophecy", "It: Welcome to Derry", "Game of Thrones" spin-off "A Knight of седемте кралства" и още.


 

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ