Откриваме най-мрачните кътчета на вселената с „Пришълецът: Ромул“ от 16 август в кината

04.08.2024, 12:00

Пътуване до границите на пространството и разума

   
 
Откриваме най-мрачните кътчета на вселената с „Пришълецът: Ромул“ от 16 август в кината

Вселената е необятна, а тайните ѝ – по-смразяващи от всякога. От 16 август се разбужда истински космически кошмар с Пришълецът: Ромул само в кината. Продуциран от визионера Ридли Скот и под умелата режисура на емблематичния Феде Алварес, дългоочакваният научнофантастичен хорър-трилър възражда умопомрачителната същност на култовия франчайз, като майсторски преплита напрежение с психологически ужас и гарантира незабравимо киноизживяване, което ще ни остави без дъх.

Пришълецът: Ромул разказва напълно самостоятелна история, която се развива между събитията на оригинала на Ридли Скот от 1979 г. и мащабното продължение на Джеймс Камерън от 1986 г. Запознаваме се с младия екипаж на космически кораб, който изследва най-затънтените кътчета на изоставената космическа станция "Ренесанс", където се сблъскват с най-опустошителната форма на живот – убийственият Ксеноморф, разкривайки както мрака, който ги заобикаля, така и този в самите тях...

"Наистина вярвам, че в този филм има конкретни сцени, които ще травмират по-младите зрители за цял живот," коментира една от главните героини Изабела Мърсед.

Новият трейлър ни напомня за всичко онова, което ни накара да се побъркаме по първите два емблематични филма от франчайза – има слуз, има мръсотия, има счупени кости и трупове, а прецизното заснемане ни кара да се чувстваме сякаш сме в центъра на екшъна. Със зашеметяващи специални ефекти, въздействаща актьорска игра и завладяващ сюжет, Пришълецът: Ромул е истински шедьовър в жанра, но внимавайте, защото определено може да доведе до странни и извратени кошмари...

 

 

Режисьор на Пришълецът: Ромул е Феде Алварес (Не дишай, Злите мъртви), който е и сценарист заедно с Родо Саягуес (Не дишай 2), по образи създадени от Дан О’Банън и Роланд Шъсет. Продуценти са Ридли Скот, Майкъл Прус и Уолтър Хил., а в ролите са Кейли Спейни, Изабела Мърсед, Арчи Рено, Дейвид Джонсън, Спайк Фърн и др.

Очаква ни близка среща с Пришълецът: Ромул от 16 август в кината, 4DX и IMAX.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ