Нов трейлър на „Аквамен и изгубеното кралство“ показва семейството на Артър в опасност

21.11.2023, 10:46

Заинтригувахме се!

   
 
Нов трейлър на „Аквамен и изгубеното кралство“ показва семейството на Артър в опасност
Източник: Youtube

Нов трейлър на "Аквамен и изгубеното кралство" беше пуснат от Warner Bros. Pictures, показващ Джейсън Момоа, който се бори да защити семейството си от Black Manta.

"Аквамен и изгубеното кралство" отново е режисиран от Джеймс Уан по сценарий, написан от Дейвид Лесли Джонсън-Макголдрик.

Продължението включва завръщането на Джейсън Момоа, който отново играе водещата роля на Артър Къри/Аквамен. Към него се присъединяват различни завръщащи се членове на актьорския състав, включително Патрик Уилсън като Орм, Яхя Абдул-Матин II, Долф Лундгрен като Нерей, Амбър Хърд като Мера и Рандъл Парк като д-р Стивън Шин.

Той също така ще включва представянето на нови членове на актьорския състав в Игра на тронове възпитаник Пилоу Асбек, Индия Мур (Поза, Escape Room: Турнир на шампионите), Винсент Ригън (300, Призрачен ездач: Духът на отмъщението) и китайско-португалската актриса Джани Джао (Jogo Duplo, The Sugar Captains).

Резюмето на филма гласи:

 След като не успя да победи Аквамен първия път, Black Manta, все още воден от необходимостта да отмъсти за смъртта на баща си, няма да се спре пред нищо, за да свали Аквамен веднъж завинаги. Този път Black Manta е по-страшен от всякога, притежаващ силата на митичния Черен тризъбец, който отприщва древна и злонамерена сила. За да го победи, Аквамен ще се обърне към затворения си брат Орм, бившия крал на Атлантида, за да сключи невероятен съюз. Заедно те трябва да загърбят различията си, за да защитят своето кралство и да спасят семейството на Аквамен и света от необратимо унищожение.


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ