„Doctor Who" с 3 специални епизода по повод 60-годишнината на сериала

31.10.2023, 12:27

Това ще се гледа!

   
 
„Doctor Who" с 3 специални епизода по повод 60-годишнината на сериала
Източник: bbcdoctorwho/X

Очакват ни специални епизоди за 60-годишнината на "Doctor Who". Ето кога ще можем да ги гледаме!

Трите специални серии, които ще включват завръщането на Дейвид Тенант като Доктора и Катрин Тейт като Дона Темпъл-Ноубъл, ще бъдат пуснати в продължение на три седмици, започвайки от 25 ноември – два дни след действителната 60-та годишнина на първия епизод от сериала. Те ще се излъчват по Disney+ по целия свят с изключение на Обединеното кралство и Ирландия, където ще бъдат излъчени по BBC, предава The ​​Hollywood Reporter.

Disney+ пусна и нов трейлър за епизодите, след след този от септември, който показа главния антагонист на сагата, Създателя на играчки на Нийл Патрик Харис – злодей, видян за първи път през 1966 г. в почти липсваща поредица от епизоди.

Специалните откриват, че Четиринадесетият Доктор (Тенънт, който също играе Десетия Доктор от 2005-10 г.) се събира отново с Дона, докато се бият с Производителя на играчки. Жаклин Кинг (Силвия Нобъл), Карл Колинс (Шон Темпъл) и Джема Редгрейв (Кейт Летбридж-Стюарт) повтарят ролите си от минали сезони; Ясмин Фини, Мириам Марголиес и Рут Мадели също участват.


Първият специален епизод, 'The Star Beast', ще дебютира на 25 ноември, с 'Wild Blue Yonder' и 'The Giggle', които ще видим на 2 и 9 декември. Премиерата на следващия сезон на сериала е планирана за 2024 г.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ