Тя симулира оргазъм? Ето как да разрешиш проблема!

31.10.2023, 14:00

Чети, чети!

   
 
Тя симулира оргазъм? Ето как да разрешиш проблема!
Източник: Canva

Често се случва жените да изявят актьорските си способности именно в леглото, симулирайки оргазъм. В повечето случаи за това сме си виновни ние, но не искаме да си го признаем. Да разберем дали тя симулира може да бъде трудно, но още по-голямо предизвикателство е как да се справим с тази ситуация. Тук ще ти дадем няколко съвета:

Разговор

Обсъждането на сексуалните желания, предпочитания и притеснения с партньора е ключова стъпка. Попитай я как се чувства по време на сексуалния акт и дали има нещо, което би желала да промениш или подобриш.

Обръщай внимание на нейното тяло и реакции

Ако забележиш, че нейните физически реакции не съответстват на това, което обикновено очакваш по време на оргазъм, то това може да бъде индикация, че нещо не е наред.

Слушай и наблюдавай нейните думи и емоции

Нейните коментари и изрази на лицето могат да ти изяснят цялостната картина. Например, ако изглежда сякаш не изпитва удоволствие, може би трябва да обсъдите как да подобрите сексуалния си живот.

Откритост и искреност

Нека знае, че винаги си готов да я изслушаш и да действаш съвместно с нея, за да осигурите удовлетворителен сексуален акт и за двамата.

Не я обвинявай

Важно е да бъдеш чувствителен и разбиращ, без да обвиняваш или подценяваш нейните чувства и реакции.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ