62-годишният модел Карол Алт се присъедини към OnlyFans (СНИМКИ)

13.11.2023, 12:00

Тук възрастта е само число!

   
 
62-годишният модел Карол Алт се присъедини към OnlyFans (СНИМКИ)
Източник: instagram.com/modelcarolalt

Супермоделът от 80-те Карол Алт се присъедини към OnlyFans на 62-годишна възраст. Тя споделя, че това е първият път в кариерата ѝ, в който има контрол върху собствения си имидж. 

"Четиридесет и четири години работа, не притежавам нито една от снимките си", казва Алт, който се появява на множество корици на списания за висша мода като Vogue и Harpers Bazaar, пред Page Six. "Когато хората кажат "Имате ли снимка, която мога да използвам?" Трябва да отида да попитам някого.

Присъединявайки се към пикантната платформа, Алт е наела собствен фотограф.

"Мога да избера снимка или не, да кажа, че я искам или не, те са мои", казва тя пред Page Six. "Мога да стрелям както искам. Това е вълната на бъдещето… Когато хората казват, че това не е моят образ, не искам да бъда определяна от някой друг образ [на мен]. Искам да определя собствения си образ.

2383832instagram.com/modelcarolalt

Въпреки че сайтът стана известен с порнографията, Алт казва, че няма да е това, което тя ще прави – въпреки че ще има някои "секси, красиви" голи. 

"Има няколко голи снимки, но направени с вкус", ни казва тя. "Има разлика между снимки, които са лепкави, и снимки, които са с вкус. Не познавам модел там, който да не е правил голо тяло.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ