„Властелинът на пръстените“ се превръща в аниме?

25.08.2024, 10:00

Интересно!

   
 
„Властелинът на пръстените“ се превръща в аниме?

"Властелинът на пръстените: Войната на Рохиримите", предстоящ театрален аниме филм, който служи като предистория на събитията от екшън филмите "Властелинът на пръстените", публикува нов трейлър.

Брайън Кокс играе Хелм Хамърхенд, кралят на Рохан и главен герой. Гая Уайз играе дъщерята на Хелм Хера. Люк Паскуалино играе Вулф, лорд на Дунлендинг. Миранда Ото повтаря ролята си от оригиналните филми като Éowyn, Shieldmaiden of Rohan, и тя също е разказвач.

Актьорският състав включва още Лорейн Ашборн, Яздан Кафури, Бенджамин Уейнрайт, Лорънс Убонг Уилямс, Шон Дули, Майкъл Уайлдман, Джуд Акувудике, Билал Хасна и Джанин Дувицки.

Студиата също така потвърждават, че ще участват в New York Comic Con, който ще се проведе от 17 до 20 октомври в конгресния център Jacob K. Javits в Ню Йорк.

Базиран на герои, създадени от Дж. Р. Р. Толкин, Кенджи Камияма режисира "Властелинът на пръстените: Войната на Рохиримите" в анимационните студия Warner Bros. Animation и Sola Entertainment. Warner Bros. описват филма по следния начин:

 Действащ 183 години преди събитията, описани в оригиналната трилогия от филми, "Властелинът на пръстените: Войната на Рохиррим" разказва съдбата на Дома на Хелм Хамерханд, легендарния крал на Рохан. Внезапна атака от Улф, умен и безмилостен лорд на Дунлендинг, търсещ отмъщение за смъртта на баща си, принуждава Хелм и хората му да направят дръзка последна битка в древната крепост на Хорнбург - могъща крепост, която по-късно ще стане известна като Helm's Deep. Намирайки се във все по-отчайваща ситуация, Хера, дъщерята на Хелм, трябва да събере волята си да поведе съпротивата срещу смъртоносен враг, който има за цел пълното им унищожение.



   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ