Шоурънърът на "The Boys" обещава "много смърт" във финалния сезон

22.08.2024, 10:00

А, дано!

   
 
Шоурънърът на "The Boys" обещава "много смърт" във финалния сезон
Източник: IMDB

Шоурънърът на "The Boys" Ерик Крипке предупреди феновете, че "вероятно ще има много смърт" в предстоящия пети и последен сезон на сериала, който в момента се разработва.

"Няма гаранция кой ще оцелее, защото не е нужно да ги държим за още един сезон, така че можете да имате наистина шокиращи, големи неща, които се случват през цялото време. И така, като сценаристи, докато започваме да го приготвяме, ние наистина се наслаждаваме на процеса", казва Крипке пред Total Film.

Той добавя, че има натиск да се даде на феновете добър край, след като през юни обяви, че шоуто приключва след пет сезона, което според него "винаги е бил моят план".

Още през 2020 г. Крипке отбеляза , че неговата "груба идея" за телевизионната адаптация на комикса е "пет сезона", като същевременно призна, че предишното му шоу "Supernatural" е продължило 15 сезона.

От друга страна, в скорошно интервю за Comicbook.com, Ерин Мориарти, която играе Старлайт в "The Boys", беше попитана кой член на Седморката трябва Старлайт да убие в последните епизоди.

"Слушай, аз лично смятам, че от този минал сезон всички залагания са изключени. Мисля, че имахме определени прогнози. Мисля, че тя трябва да убие Хоумъндър. Не мисля, че това желание ще или може да бъде удовлетворено. кой знае? Но тя трябва поне да вземе The Deep, да ме остави поне да убия рибката, най-малкото, за бога... Но това трябва да е при обстоятелства, при които първоначално е провокирана, защото това е тя. Тя не може просто да отиде и да убие някого. Те трябва да я атакуват и това е самозащита, защото тя е Ани, но трябва да намери някого и имам чувството, че хората не са го подкрепяли толкова много до този минал сезон. Но тази концепция за катарзисна карма. Мисля, че наистина имаме нужда от това", отговаря тя.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ