Разкрит е новият трейлър на играта „Little Nightmares III“ (ВИДЕО)

21.08.2024, 10:00

За първи ще се изправите срещу детските си страхове заедно с приятел!

   
 
Разкрит е новият трейлър на играта „Little Nightmares III“ (ВИДЕО)

По време на Gamescom Opening Night Live 2024 беше разкрит нов трейлър за "Little Nightmares III".

В играта има два героя: Low и Alone. Играчите могат да играят на един играч, като вторият герой се контролира от AI, или могат да играят с някой друг в онлайн кооператив в първия за поредицата.

Официалният синопсис гласи:

 Впуснете се в ново приключение в уникалния свят на "Little Nightmares".

В "Little Nightmares III" вие следвате пътуването на Low and Alone, докато те търсят път, който може да ги изведе от Никъдето. Хванати в Спиралата, група от тревожни места, двамата приятели ще трябва да работят заедно, за да оцелеят в опасен свят, пълен с заблуди, и да избягат от хватката на още по-голяма заплаха, дебнеща в сенките.

За първи път във франчайза се изправете срещу детските си страхове заедно с приятел, използвайки онлайн кооперативна игра, или соло с AI спътник.

Този път зад продължението не стоят Tarsier Studios (които разработиха първите две игри "Little Nightmares"), а вместо това разработчикът на "Until Dawn" Supermassive Games пое юздите на разработката.

Първият "Little Nightmares" дебютира през 2017 г. Влизайки в обувките на малко момиченце на име Six, играта имаше играчи, които се опитваха да избягат от железен съд, пълен с чудовища. Бързо спечели фенове и положителни отзиви.

"Little Nightmares II", всъщност предистория на оригинала, беше издаден през 2021 г.

"Little Nightmares III" ще бъде пуснат на PS5, PS4, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, компютър и мобилни устройства някъде през 2025 г.


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ