Ще има ли нов филм "Анаконда" с участието на Пол Ръд?

22.08.2024, 14:00

А дано!

   
 
Ще има ли нов филм "Анаконда" с участието на Пол Ръд?

Columbia Pictures се надява да пусне нов филм "Анаконда" като Джак Блек и Пол Ръд са в ранни преговори за участие.

Том Гормикан, който режисира метафилма на Никълъс Кейдж "The Unbearable Weight of Massive Talent", е съсценарист и режисьор на филма.

Оригиналният филм е с участието на Дженифър Лопес, Оуен Уилсън, Айс Кюб и Джон Войт и проследява филмовия екип на National Geographic, който търси най-голямата и смъртоносна змия в света, само за да открие, че всъщност тя преследва тях.

Трилърът беше изненадващ хит, спечелвайки 136 милиона долара в глобалния боксофис и създавайки четири продължения.

Сюжетът се фокусира върху група приятели, които са изправени пред криза на средната възраст и се заемат да преработят любимия си филм от младостта си. Но когато се насочат към джунглата, нещата ескалират много бързо. Не е потвърдено кои ще играят Блек и Ръд, но двама от главните герои са описани като режисьор, работещ като сватбен видеооператор и актьор, чийто връх в кариерата е престой в ченгеджийско шоу.

Блек наскоро беше в кината с озвучаване в "Borderlands", "Kung Fu Panda 4" и "The Super Mario Bros. Movie". Той също така ще участва във филма "Minecraft" за Warner Bros. Актьорът, който работи със Sony по хитовите филми "Джуманджи", е представен от Слоун Оферт.

За последно Руд беше в кината с "Ловци на духове: Замръзналата империя" на Sony. Неговият предстоящ списък включва пълнометражния A24 "Death of a Unicorn" и най-новата музикална драма на Джон Карни "Power Ballad". Той е представен от UTA и Lighthouse Management.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ