Тестваме легендарната томахавка от Северна Америка!!!

28.02.2020, 17:00

Лудият тип от Demolition Ranch ще ни покаже как се режат крайници с летяща брадва

   
 
Тестваме легендарната томахавка от Северна Америка!!!

Отново отиваме при откачения тип Мат от Yotube канала Demolition Ranch. Ако си проследил видеата, които ти пускаме, ще разбереш, че това е едно от най-готините неща, които можеш да следиш.

Мат вече ни показа: какво става  с хибрид между хладно и огнестрелно оръжие, какво ще се случи с трасиращи патрони в микровълнова фурна, от кои куршуми ще те спаси балистичната маска на специалните части, тествахме безсмъртната трилинейна винтовка – Мосин-Наган и дори XM42: портативна гражданска огнехвъргачка! 

Сега Мат ни показва, че да хвърляш дори съвременна тактическа томахавка ти трябва сериозна подготовка. Ето дали достойнствата си заслужават:

 

 

Томахавката е хладно оръжие, вид малка брадва, която е характерна и използвана от североамериканските индианци. Използва се при близък бой и като метателно оръжие. Дръжката е дълга около 50-60 см и се изработва от дърво, масата на острието е 250—500 грама, като може да бъде с различна форма и големина. Много томахавки са били съчетани с лула за пушене. В началото острата част се е изработвала от камък, а по-късно от мед и желязо.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ