Новият трейлър на „Metal Gear Solid Δ: Snake Eater“ показва графични надстройки (ВИДЕО)

11.06.2024, 13:00

Жестоко!

   
 
Новият трейлър на „Metal Gear Solid Δ: Snake Eater“ показва графични надстройки (ВИДЕО)
Източник: „Metal Gear Solid Δ: Snake Eater“

Xbox показа предстоящия римейк на "Metal Gear Solid 3" в "Metal Gear Solid Δ: Snake Eater" на Xbox Games Showcase с нов трейлър.

Трейлърът показва повече от моделите на римейка и различни последователности от кътсцените и геймплея на играта. Не бе обявена дата на пускане заедно с разкриването на трейлъра, въпреки че предходен трейлър на Sony, пуснат през януари, заяви, че играта ще излезе през 2024 г.

Според Bloody Disgusting, римейкът на класиката от 2004 г. ще използва оригиналните реплики, записани от актьорския състав, без нови диалози. "Metal Gear Solid Δ" в момента се разработва от Virtuos и без принос от създателя на поредицата Хидео Коджима.

Повечето от игрите в поредицата "Metal Gear Solid" следват историята на Solid Snake, оперативен агент от специалните сили, който бавно се намесва в глобална конспирация. Първата игра от поредицата, пусната през 1998 г. на PlayStation, го вижда как неутрализира терористична заплаха от отстъпник от специалните части, наречени Foxhound, които са взели заложници и са завзели контрола над ядрено изстрелващо съоръжение в Аляска.




   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ