Най-бруталните колелета, които ще ви завъртят главата

18.04.2016, 18:30

А някой кара колело, някой кара колело...

   
 
Най-бруталните колелета, които ще ви завъртят главата

Има разлика между старото "балканче", което карахме като деца, контрата, с която се преметяхме по гръб и тези колелета. Ако трябва да сме честни - в сравнение с нещата, на които сме свикнали да казваме "колелета", това са извънземни машини. Вижте ги и се позабавлявайте с тези наистина удивителни велосипеди.

Peugeot B1K

1688716

Невероятен велосипед, конструиран без двигателна верига. На всичкото отгоре има и скорости - просто не можем да повярваме. 

Schwinn Classic Deluxe 7

1688709

Невероятно стилен ретро велосипед, конструиран в САЩ от германски дизайнери. Ето това е германска прецизност и американска кокетност.

Donky Bike

1688725

Първо решихме, че изглежда глупаво, ама не е. Супер фънки градски велосипед за кратки разстояния, който предлага място за двама и има багажник, и е зелен!

Vintage Electric Cruz

1688713

Електрически велосипед от ново поколение с класическа ретро визия. Зарежда се за 2 часа в контакта, отделно генерира електричество. В състояние е да измине 48 километра със скорост от 58 км/ч.

Stromer ST2

1688706

Електрическо колело, което ви помага да въртите педалите и да се движите изключително бързо. Батерийката стига за 150 километра. Отделно има GPS, зарядно за телефон и още хиляди джаджи.

GT Air

1688721

Технологията за конструирането на този извънземен байк за байкъри е толкова титанична, че ако на Земята падне огромен метеорит, това е единственото нещо, което е в състояние да оцелее. И Лили Иванова.

Sada Bike

1688728

Да направиш колелото леко и компактно - това го може всяко хлапе, но да конструираш велосипед, който когато се сгъне, е не по-голям от чадър - това е друго нещо. Другото, което ни халоса като рамка в топките - НЯМА СПИЦИ.

1688710

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ