Картата на Marvel's Spider-Man 2 е около два пъти по-голяма от предишните игри

02.06.2023, 10:28

Жестоко!

   
 
Картата на Marvel's Spider-Man 2 е около два пъти по-голяма от предишните игри
Източник: „Marvel's Spider-Man“ PS4 карта

Картата на "Marvel's Spider-Man 2" е приблизително два пъти по-голяма от тази на оригиналната игра, според творческия директор Bryan Intihar, който обсъди обхвата на играта в скорошно интервю с Famitsu.

 "Този път добавихме Queens и Brooklyn, така че грубо казано размерът на картата е около два пъти по-голям от предишните заглавия. Тъй като тези два района са малко по-малки и жилищни, мисля, че ще ги намерите различни от Манхатън. Подготвили сме някои неочаквани ситуации, които не сме правили досега, като битка на реката между два от градовете, така че се надявам, че ще ги очаквате с нетърпение.", обяснява той.

Според Gamerant , "Играчите на Marvel's Spider-Man 2 ще могат да изследват огромния град Ню Йорк като Питър Паркър и Майлс Моралес този път, всеки с различни способности, особено след като Паркър ще бъде слят със симбиота Venom. И така, "Spider-Man 2" ще включва нова система за смяна на персонажи. Геймърите ще могат да превключват между двата героя ръчно във всяка точка на играта, освен по време на мисии. Някои куестове, например, ще бъдат ексклузивни за един или друг герой.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ