Киану Рийвс се събира отново с групата си след повече от 20 години

29.05.2023, 10:17

Истинска рок звезда!

   
 
Киану Рийвс се събира отново с групата си след повече от 20 години
Източник: instagram.com/bobmc

За първи път от повече от 20 години Киану Рийвс излезе на сцената със своята рок група Dogstar на фестивала BottleRock в Напа Вали в събота.

Създадени в средата на 90-те години в Лос Анджелис, Dogstar обявиха грандиозното си завръщане миналото лято. Рийвс, басист и беквокалист, каза пред Billboard по-рано тази седмица, че му липсва да свири с приятелите си, с които се свърза отново в началото на пандемията за джем сешъни.

"Пуснахме песните от каталога и след това просто започнахме да пишем. Липсваше ми да свирим заедно, липсваше ми да пишем заедно, липсваше ми да правим представления заедно. Това е нещо, което винаги ми е липсвало. След като започнахме да играем и се почувствахме добре, и наистина положително и креативно, си казахме "Добре, нека направим това да се случи.", споделя Рийвс.

Дори и през голямата пауза на групата Рийвс, Домроуз и Мейлхаус остават приятели. През годините триото се среща в репетиционната зала на Мейлхаус в къщата му и свирят заедно.

По време на ранните джем сешъни групата не излезе с нов материал. Нещата обаче се промениха по време на пандемията през 2020 г., когато времето им заедно беше удължено поради карантина и ограничения за пътуване.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ