Римейкът на „Metal Gear Solid 3“ е официално потвърден

26.05.2023, 10:00

Детето в нас се пробуди!

   
 
Римейкът на „Metal Gear Solid 3“ е официално потвърден

Близо 20 години след първоначалното пускане, Konami официално преработва Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Обявен по време на PlayStation Showcase, новият римейк на "Metal Gear Solid 3" е озаглавен "Metal Gear Solid Δ: Snake Eater " за PlayStation 5, Windows PC и Xbox Series X.

Тази нова игра ще бъде "достоверен римейк", пише Konami в прессъобщението, и ще включи "оригиналните гласови герои, богата история и експанзивни характеристики на бойно оцеляване в сурови среди, развити с безпрецедентна графика и завладяващ звук."

"Metal Gear Solid 3" се счита за една от най-добрите стелт екшън игри на всички времена.

Първоначално пусната през 2004 г. за PlayStation 2, играта служи като предистория на предишни игри от поредицата, проследявайки главния герой Снейк, който прониква в съветска военна база в руската пустош. Докато други записи във франчайза са пълни с високотехнологични джаджи и оръжия, MGS3 беше по-low-fi, с фокус върху използването на камуфлаж за скриване във всяка област и разбира се, преследване на горски животни като змии, за да поддържате нивата на издръжливостта си.


В допълнение към Metal Gear Solid Δ, Konami също обяви Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. Колекцията ще включва Metal Gear Solid, както и първите три игри. Очаква се да бъде пуснат през есента на 2023 г. и платформите предстои да бъдат потвърдени.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ