LEGO пусна комплект „Кошмарът преди Коледа“

14.08.2024, 11:17

Навреме за есента

   
 
LEGO пусна комплект „Кошмарът преди Коледа“

LEGO официално обяви комплект IDEAS, вдъхновен от любимия филм на Хенри Селик и Тим Бъртън от 1993 г. "The Nightmare Before Christmas". В 2193 части ще можете да построите три свързани локации от филма: Спиралния хълм, къщата на Джак Скелингтън и кметството на Хелоуин.

Комплектът , който ще бъде наличен следващия месец, вдъхва живот на "зловещия чар" и "закачливите детайли" на филма, каза The LEGO Group в съобщение за новини.

2386008

LEGO ентусиастите трябва "да се подготвят да се потопят в един ужасно възхитителен свят и да дадат на празниците зловеща премяна."

Хиляди хора, включително дизайнерът Саймън Скот, гласуваха дизайнът да бъде превърнат в истински декор. Скот, който участва в програмата LEGO IDEAS, нарече пускането на комплекта "чест".

2386009

"Аз съм голям фен на конструкциите LEGO и филма на Дисни Тим Бъртън "Кошмарът преди Коледа", така че за мен е чест да видя моето творение да оживява във физическа форма на тухла. Филмът е такъв семеен хит с малки и големи фенове от цял ​​свят", казва Скот.

За героите в комплекта са включени Джак Скелингтън, Сали, Дядо Коледа, Лок, Шок, Барел, кучето Зеро и тухлена фигура с две лица на Кмета.

2386010

Редица аксесоари, включително повдигащ се покрив, разкриващ коледната формула на Джак Скелингтън, подробно гробище, вана за ходене и катедрата на кметството, където Джак изнесе известната си реч, също са включени.

LEGO комплектът "Кошмарът преди Коледа" ще бъде наличен на 6 септември онлайн и в магазините. Комплектът се продава за 199,99 долара.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ