"Marvel's Spider-Man 2" с нов геймплей трейлър, показващ над 65 костюма и разширена карта (ВИДЕО)

15.09.2023, 10:00

Жестоко!

   
 
"Marvel's Spider-Man 2" с нов геймплей трейлър, показващ над 65 костюма и разширена карта (ВИДЕО)

По време на Sony State of Play, Insomniac Games разкриха малко повече информация за "Marvel's Spider-Man 2", включително информация за нови костюми, нови технологии и нови райони на града.

По време на презентацията Bryan Intihar, старши творчески директор в Insomniac Games, даде на феновете по-подробен поглед върху отворения свят на играта. Градът, който Питър Паркър и Майлс Моралес могат да обикалят, почти e удвоил размера си, тъй като сега включва два допълнителни района на Ню Йорк – Куинс и Бруклин.

Продължението ви позволява да сменяте между двамата супергерои с лекота и добавя система за бързо пътуване, която ще ги накара да се плъзгат из Ню Йорк по-бързо от всякога. Твърди се, че картата също е по-подробна, с добавени маркери в стил AR и допълнителни цели.

Също така ще можем да изследваме нови места в продължението, включително старото училище на Питър Паркър, Midtown High, и сегашното училище на Майлс Моралес, Brooklyn Visions Academy.

 

 

Играчите ще могат да превключват между двете мрежи почти моментално, докато обикалят из отворения свят. Insomniac също намекна, че някои куестове ще доведат до кулминационен сблъсък със злодеите на Marvel, които все още не са виждани в тази вселена на Spider-Man.

Играта ще включва над 65 костюма. Има и нова система за стил на костюма, която ви дава повече от 200 различни начина да оформите своя Spidey.

Дигитална луксозна версия на "Marvel's Spider-Man 2" е готова за предварителна поръчка и включва няколко дизайна на костюми, допълнителни артикули във фото режима и две точки за умения в началото на играта. Дигиталната луксозна версия включва и бонусите за предварителна поръчка (ранно отключване за притурката Web Grabber и по един костюм за Питър и Майлс и три точки за умения).


   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ