Мъск предложи да забремени Тейлър Суифт след подкрепата ѝ за Камала Харис

12.09.2024, 10:24

Сексуален тормоз?

   
 
Мъск предложи да забремени Тейлър Суифт след подкрепата ѝ за Камала Харис

Мултимилиардерът Илън Мъск, подкрепящ Тръмп, беше разкритикуван в своята социална медийна платформа X за предложението, че ще забремени Тейлър Суифт, след като тя подкрепи Камала Харис за президент и подписа публикацията си "Childless Cat Lady".

Тя написа в Instagram :

Като много от вас, гледах дебата тази вечер. Ако все още не сте го направили, сега е чудесен момент да направите проучване на разглежданите проблеми и позициите, които тези кандидати заемат по темите, които са най-важни за вас. Като гласоподавател гледам и чета всичко, което мога за предложените от тях политики и планове за тази страна.

Наскоро разбрах, че изкуствен интелект на "аз", фалшиво подкрепящ кандидатурата на Доналд Тръмп за президент, е бил публикуван на неговия сайт. Това наистина предизвика страховете ми относно ИИ и опасностите от разпространение на дезинформация. Това ме доведе до заключението, че трябва да бъда много прозрачен относно действителните си планове за тези избори като избирател. Най-простият начин за борба с дезинформацията е с истината.

Ще дам гласа си за Камала Харис и Тим Уолц на президентските избори през 2024 г.

Направих проучването си и направих своя избор. Вашето проучване е изцяло ваше и изборът е ваш.

Мъск, реагирайки на публикацията на Суифт в Instagram , написа, че "ще ѝ даде деца и ще охранява котките и с живота си".

Коментарът на Мъск беше бързо осъден от коментаторите на X като обезпокоителен, като някои го нарекоха сексуален тормоз.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ