Най-обичаните летни коктейли, с които да зарадвате момичетата

Вземи телефонния ѝ номер с коктейл

   
 
Най-обичаните летни коктейли, с които да зарадвате момичетата

Лятото е любимият ни сезон за партита и алкохол. Това не означава, че през зимата спираме да пием. Забелязали сме обаче, че за разлика от господата, дамите избягват хомогенните алкохолни изкушения и предпочитат коктейли за горещините. Подбрали сме Топ 5 на обичаните летни коктейли, с които да зарадвате момичетата около вас:

Класиката в жанра за август е Мохито: Ром, газирана вода, лайм, захар и мента , може и без мента и се пренасяте директно в Африка, която е и родината на коктейла. Името Mojo означава "африканска магия". Mojito e сигурният начин да омагьосяте някоя дама.

1763230

Следващият евъргрийн в летните коктейли се казва Маргарита: Текила, сок от лайм и портокалов сок, създават бледникавата течност на Маргарита. Този коктейл е строго предпочитан от дамите не само заради вкуса, а и заради изящната чаша, в която се сервира.

1763233

Под номер 3 поставяме Куба Либре. Още една класика с лесна рецепта. Във висока чаша се сипва ром и сок от лайм, поставяте лед и доливате кола, колкото поеме. Така ''Свободната Куба'' ще покачи свободата ти за флиртуване.

1763231

На четвърта позиция поставяме Текила Сънрай. Необходимите съставки са: текила, гренадин, портокалов сок

На последно място, но не и по вкус поставяме Sex on the beach. Освен хубаво лятно занимание Sex on the beach може да бъде и прекрасен коктейл, с който да си спечелите много нови приятели. Необходимите продукти са: водка, прасковен сироп, портокалов сок и сок от червени боровинки.

Внимание: Умишлено не сме споменали милилитрите в посочените рецепти, за да ви предизивикаме сами да намерите вашето количество. Но ви предупреждаваме, че за да се случи магията на всяко едно от изброените питиета, е неибходимо да се консумира умерено и в приятна женска компания !

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ