Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!

17.09.2021, 15:00

Не е лесно!

   
 
Най-добрите смешки, които се завъртяха в социалните мрежи тази седмица!

Ежеседмичната ни класация на най-бруталните смешки, които опорочиха интернет е готова. Какво съчиниха изродите пред компютрите тази седмица?

- Ма, к'ва е тая, дето ти слага сърчица под всеки пост, бе Кольо?!?
- Не знам бе, мило?! Може да е кардиоложка!

***

- Дайте определение за "празно пространство!"
- Уффф, в главата ми е, ама не мога да се сетя... 

***

И как така, от нация, дето е дала писменост на над 260 млн. души, се превърнахме в: "ko si praika6 ma mindil"?

2317986

2317985

2317982

Кога пъшкате най- много?Щот аз коги си режа ноктите на краката. 

***

Вие имате висше образование? Може би две? Седнете да учите уроците по новите учебници с вашето дете... Почувствайте се идиот!!!

***

Жена в командировка пише имейл на мъжа си:"Скъпи, накратко: Трябва да сте в детската градина 8:10/8:15, значи събуди Мимето 7:30/7:35. Обуй ѝ чорапогащника, тъмносините джинси, тениската от второто чекмедже, най-долу, виолетова или малинова блузка (чекмедже - второ, долу). Всичко е в скрина. Вземете розовата рокля - окачена е в нашия гардероб, в отделението за ризи на малка закачалка, бели чорапки, сандалки. В градината я преоблечи. Опитай да ѝ направиш две опашки. Ластичетата са в най-горното чекмедже на скрина, в бяла кутийка, под обувките с картинки. После виж какво е времето! Или ѝ сложи розовото палто, виолетовата шапка и розовия шал, или зеленото, пухкаво, същия цвят шапка, без шал, на крачетата - новите ботушки. Провери и приготви всичко тази вечер. Ако нещо не намериш или не си разбрал, звънни и питай, не спя още."Мъжът отговаря:"Скъпа, ние с Мимето решихме ...да не ходим на градина."

2317983
2317984
2317987
Двама приятели ловци си говорят:
–Представи си,че си на лов,а пред тебе мечка!Какво ще направиш?
–Ще се скрия зад някое дърво!
–Е да,ама си на полянка и няма дърво.Какво ще направиш?
–Ще се скрия в някоя долчинка!
–Ама,ако няма долчинка там,какво ще направиш?
–Ще избягам зад някой храст!
–Да предположим,че няма и храст,какво ще направиш?
–Абе,да те е*а,ти на мен ли си приятел или на мечката...

***

Гледам по филмите, как родителите чукат преди да влязат в детската стая, едно време нашите влизаха като ГДБОП и почва боя!

***

Едно трабантче се натриса в S-класа на светофара, слизат четири мутри от нея, вадят трабантаджията - възрастен човек и му викат:- Аре са, бате, вади кинти да платиш щетите!- Ми неам бе, момчета!- Не ни интересува! Обади се на някой да донесе!Ма, няма кой бе, хора! Синът ми е дресьор на пингвини в зоологическата.- Изобщо не ни дреме! Викай го тука да носи парите!Обажда се трабантаджията на някой и след 15 минути се изсипват три джипки с барети, слизат с маски и размазват от бой мутрите! Качват се обратно по джипките, а едната барета отива до трабантаджията, надига леко маската и казва:- Тате! Колко пъти ти обяснявам? Аз не съм дресьор на пингвини, а треньор на тюлени? Тюлени!

***

Днес намерих в косата си още един бял косъм… Започнало е преобразяването ми в лебед.

2317988

2317989

Геле иска съвет от Киро:- Как се справяш като имаш и жена, и любовница?!-Ами понеделник, сряда и петък съм с жената. Вторник и четвъртък с любовницата.- А събота и неделя какво правиш?!- Аааа, събота и неделя на нещо чуждо. Нали и аз съм човек? 

***

Имам някои идеи за успех в живота,но всичките са за над 10 години затвор...

 

23179912317990

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ