Най-бързата коледна картичка... от BMW!

29.12.2011, 17:50

   
 
Най-бързата коледна картичка... от BMW!

Div-аци – колкото щеш. Всеки с номера си, а някои са с цяла програма. Показвали сме ви всякакви лудости, каскади, катастрофи и т.н. Но въпреки това не спирам да се изумявам на човешката суетност, а и на средствата, които са готови да "потрошат" хората заради нея. Вече ви показахме не само колите на Ралф Лорън, а и ексцентриците, които си превръщат старото, любимо Ferrari в холна маса.

От BMW са усетили отдавна суетността на хората, затова са се превърнали в лордове, когато става дума за манипулация, чрез нея. Във видеото по-долу, от баварския концерн, умело съчетават Коледа, подаръци и M5!

Германските класици са наели илюстратор, ангажирали са един от своите пилоти и са ги изтупкали на пистата в едно от онези BMW-та, които те доближават най-близко до божественото. Идеята е, че са накарали художника да рисува, докато пилота агресивно влиза "с вратите" в завоите по пистата, която също е ангажирана специално за случая.

В крайна сметка нито карането е нещо особено, нито картичката прилича на нещо. Но фактът, че е рисувана в дрифтиращо BMW, което се движи с бясна скорос вдига цената на това творение на изкуството неимоверно. Ех, тази човешка суета! 

Ето и видеото, за да се убедите в оригиналността на коледната картичка, "създадена" от или по-скоро в BMW. Ако пък рисунката ви харесва, може да си я свалите от тук.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ