Мъж си показа атрибута по време на сватба и още ужасяващи неща, които хората правят

05.01.2023, 14:00

Не смееш да продължиш да четеш!

   
 
Мъж си показа атрибута по време на сватба и още ужасяващи неща, които хората правят

Споделяли ли сме, че някои хора могат да бъдат отвратителни. И докато някои от тях се прикриват, то други показват своята истинска и гнусна същност без изобщо да им мигне окото. Днес ще ти дадем възможност да се погнусиш, четейки тези изповеди на хора, станали свидетели на ужасяващи неща.

Бях отседнал в хотел с басейн. Един ден видях една гостенка да бръсне краката си, да си реже ноктите и да търка краката си в детския басейн.

***

Гледах как мъж на средна възраст събува обувките си и започва да реже ноктите на краката си на пода в чакалнята на летището в Логан. От телефонния разговор, който водеше по същото време, разбрах, че той е специалист по психично здраве.

 ***

На музикален фестивал, минавайки покрай кофа за боклук, моят приятел се приближава до нея, за да хвърли нещо вътре. Той поглежда вътре, навежда се, след което се изправя, държейки половин дюнер и казва "виж какво изхвърлят хората!" и започва да го яде.

***

Майката на моя приятелка от детството дъвчеше парчета мъртва кожа, които обели от краката си...

***

Свекървата използва косъм от косата си, за да почисти зъбите си... докато е на масата по време на вечеря.

***

Един от служителите ми се развеждаше. Бившата съпруга се промени през годините и стана наистина зла. Те имаха общо куче и той го обожаваше. Разбраха се той да задържи кучето. Няколко седмици по-късно тя казва, че кучето ѝ липсва и би искала да прекара няколко дни с него - за една седмица от неделя. Той прие.

Понеделник, средата на деня. Моят служител получи съобщение от нея. Беше нейно селфи, усмихната и кучето, мъртво. Оказа се, че тя е завела кучето да бъде евтаназирано, за да нарани моя служител. Имайте предвид, че кучето беше на 4 години, здраво и с добро поведение.

***

Ненавиждам хора, които сменят пелената на бебето си на маса в ресторант, след което се възмущават, когато сервитьорката ги помоли да използват зината за повиване, разположена в тоалетната.

***

Беше сватбеният ден на чичо ми и жена му тъкмо се готвеше да тръгне по пътеката. Един от гостите от страната на булката реши да стане и да си покаже... достойнството. Там имаше деца и той веднага беше изгонен, опитвайки се да го изиграе като шега.

***

Едно момче влезе в ресторанта, в който работех, опита се да отвори вратата към склада и разбра, че това не е тоалетната. След това продължи да пикае на вратата точно пред хората, които се хранеха на масата в близост, след което излезе.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ