Виж трейлъра на "65" - астронавт каца на Земята, озовавайки се в ерата на динозаврите

15.12.2022, 12:31

Това ще се гледа!

   
 
Виж трейлъра на "65" - астронавт каца на Земята, озовавайки се в ерата на динозаврите

Първият трейлър за предстоящия филм на Sony Pictures "65" вече е факт. Адам Драйвър играе ролята на астронавт, който каца катастрофално на Земята… преди 65 милиона години.

Не знаем за вас, но за нас това звучи силно интругуващо! Но ние сме простички хора - виждаме динозаври и веднага кликваме!

Официалният логлайн гласи:

 Сега, само с един шанс за спасение, Милс (Шофьор) и единственият друг оцелял, Коа (Ариана Грийнблат), трябва да си проправят път през непознат терен, пълен с опасни праисторически същества в епична битка за оцеляване.

Скот Бек и Брайън Уудс, сценаристи на трилъра от 2018 г. "Нито звук", написаха, режисираха и продуцираха филма. Клоуи Коулман, която може да се види в "Аватар: Пътят на водата" и Ариана Грийнблат, която играе младата Гамора в "Отмъстителите: Война безкрайност", участват заедно с Драйвър.

Изпълнителни продуценти са Дъг Мерифийлд, Джейсън Клот и Арън Л. Гилбърт. Бек, Уудс, Сам Рейми, Дебора Либлинг и Зайнаб Азизи са продуценти на филма.

Дани Елфман, който работи по проекти на Рейми като трилогията "Спайдърмен" от началото на 2000-те години и "Доктор Стрейндж в мултивселената на лудостта" от 2022 г., също е част от "65".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ