Клуб *Mixtape 5* те кани на парти по случай седмия си рожден ден

29.01.2018, 09:00

На 3-ти февруари ще светим и гърмим от удоволствие!

   
 
Клуб *Mixtape 5* те кани на парти по случай седмия си рожден ден

Готов ли си за незабравим купон?

Времето минава неусетно и носи със себе си много концерти и забавления. Поредната година се изниза и ето, че докато се усетим, клуб *Mixtape 5* навърши 7 години.

И както сами се досещате, идва време за парти! Любимият клуб ни кани, за да отпразнуваме заедно този епичен момент. *Mixtape 5* ще предостави необикновена обстановка, празнично настроение и разнообразна музика.

Тази година част от празника на клуба ще са The Top StoppersHellion StoneVAN COCKFuture Sounds of SofiaExpectationsP.I.F. и Aneliya Akasha Ichova a.k.a. DJ Akasha.

А сега нека да ви запознаем отблизо със специалните изпълнители.

Hellion Stone са все още в зародиш, но определено имат всички отличителни белези на една супергрупа. Софийската банда предлага разнообразно звучене, поради разнородните вкусове на всеки един член и дългогодишния им опит като музиканти.

Следващата група е музикална колаборация, която е ориентирана към дълбокия и мелодичен drum&bass и близките му подстилове. Това са FUTURE SOUNDS OF SOFIA, които  се стремят да поднесат нов тип изживяване, залагайки на саунда и дълбочината на музиката.

Партито ще ви срещне и с банда, която може да се похвали с над 50 концерта извън границите на България. Това са именно Expectations, които имат издадени два албума и едно EP. Хубавата новина е, че тази година ще има и трети дългосвирещ албум.

А за къде е партито без приятелите от P.I.F? Те ще създадат истински "Огън" на сцената!

Разбира се, няма как да ви се размине и без малко хип-хоп. Тук ще ви срещнем с артистка, чието име изключително често се среща по плакатите! Тя изпълнява музиката си с изключително чувство и допир към стила. Няма как да не си бил на рап парти и да не знаеш коя е тя. Представяме ти DJ AKASHA!

А VAN COCK  са неописуеми и думите не ни стигат, за да ви обясним за какво става въпрос. Трябва да ги чуете на живо, за да разберете!

Заповядайте на 03.02.2018 г. от 22:00 часа в клуб *Mixtape 5* на незабравимо парти с изключително разнообразни изпълнители. Вход - 10 лв. Клубът напомня, че рожденият ден е на 4-ти февруари, а не на 3-ти, така че ще гърмим шампанско в полунощ!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ