Ед Шийрън разкри изключително простия метод, с който е свалил 20 кг.

16.01.2017, 09:00

Изискват се минимални усилия, но максимално постоянство

   
 
Ед Шийрън разкри изключително простия метод, с който е свалил 20 кг.

След сравнително тихата си в кариерно отношение отминала година, музикантът Ед Шийрън се завърна през този месец с два нови сингъла, а през март се очаква да пусне албум. Но освен, че ще се опита чрез музиката си да спаси душите на изтерзаните от тежката 2016 г. фенове, англичанинът се постара да им даде и съвет как да се отърват от празничните килограми, натрупани през декември. 

Това стана, след като детективите в интернет забелязаха, че на няколкото си промоционални участия в последните седмици Шийрън изглежда доста отслабнал. Оказа се, че певецът е свалил 20 кг., благодарение на изключително проста система от упражнения, изготвена му от неговата приятелката - хокеистката Чери Сийборн. 

1838383

"Когато правех турнета бях много активен, без да го осъзнавам. Хранех се само с пица и изпивах литри бира, но правех двучасови концерти всеки ден и това ме държеше във форма. Когато обаче турнетата свършиха и аз продължих със същата диета, изведнъж дрехите започнаха да ми стават тесни. Затова започнах всеки ден да тичам по 10 минути на бягащата пътечка. 30 секунди бавно, последвани от 30 секунди спринт и после пак. Това е всичко, важното е просто да се прави всеки ден.", споделя Шийрън в интервю за Signal 1 Radio. 

Е, изглежда този прост метод  дава перфектни резултати при него. И не е казано, че бягащата пътечка е задължителна. Все пак говорим за тичане, а то може да се прави навсякъде. Така че, не чакайте, ами се захващайте, че лятото ще дойде неусетно, а излишните килограми не са добре дошли тогава!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ