Група SEVI ви кани на първия им коледен концерт

12.12.2014, 15:34

Събитието ще бъде на 17 декември в столичен рок бар

   
 
Група SEVI ви кани на първия им коледен концерт

Коледа наближава, а заедно с нея се засилва едно необяснимо наше усещане, че нещо ни липсва. След дълго мислене и чудене осъзнахме какво е то – липсва ни подходящ рок концерт, с който да се забавляваме. Имаме нужда от добра комбинация между любимата ни музика и възможността да усетим коледния дух заедно с всичките типични за празника детайли. Е, на 17.12, сряда, в столичния клуб RockIT от 21:30 ч. симпатягите от група SEVI канят всички фенове на рока на първия им коледен концерт, а ние с удоволствие приемаме.

Освен със страхотните си парчета, SEVI са известни и с това, че всичките им живи участия са по някакъв начин тематични и умело смесват музика с театър. На първия в историята на групата концерт за Коледа всички техни фенове ще усетят магията на този празник, гарнирана със задължителната доза рок, от която имаме нужда без значение кой ден от годината е.

Не знаем дали Севи, Рали, Деси, Павлин и Томи ще са маскирани по някакъв начин, но сме убедени, че именно те знаят как най-приятно да ни припомнят да се усмихваме повече и да не сме скептични, че чудеса все пак се случват.

1450483

И като една от малкото български банди с тематична коледна песен, която ще изпълнят за първи път на живо именно на 17.12, SEVI имат пълните права да ни подгреят добре за празника по перфектен начин.

Припомнете си нашето интервю с група SEVI, чуйте отново коледната им песен и подгрейте за първия им коледен концерт. Ще се видим там!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ