Вижте първи трейлъра на родния филм "Вяра, любов + уиски"

14.10.2013, 10:53

От 1 ноември в кината

   
 
Вижте първи трейлъра на родния филм "Вяра, любов + уиски"

В Div.bg винаги сме изключително ентусиазирани, когато се задава премиера на нов български филм. Сега не ни свърта на едно място, защото само след няколко дни - на 1 ноември, по кината ще тръгне филмът "Вяра, любов + уиски". Филмът е дебют на Кристина Николова, а тя е и сценаристка (заедно с Пол Далио).

В главните роли ще видим Ана Стояновска, Валери Йорданов, Явор Бахаров, Лидия Инджова и др. Ето какво гласи официалната анотация към филма:

Млада българка се отказва от приказния си живот в Америка и се връща у дома при своя страстен приятел Вал, който обаче има саморазрушителни навици. Когато съвсем неочаквано в България пристига годеникът ѝ Скот, тя трябва да избере между уреденото бъдеще, което той ѝ предлага, и обречената любов с Вал.

Ние не можем да дадем мнение за филма, тъй като ни предстои да го гледаме, но от трейлъра, който вече гледахме няколко пъти, можем да си направим следните изводи:

1. Искаме да се запознаем с Ана Стояновска. На живо.

2. Валери Йорданов е доста татуиран, което автоматично означава, че е голям пич. Освен че е голям актьор.

3. Това, което чуваме от саундтрака, безспорно е обещаващо.

Както казахме, премиерата е на 1 ноември и понеже има време дотогава, сега ще ви покажем първи трейлъра на филма, а след няколко дни ще можете да прочете и интервюто ни с Валери Йорданов. Камера? Работи! Микрофон? Работи! ЕКШЪН!

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 15.10.2013 | 12:17
1 Изглежда доста интересен и емоционален .
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ