ВИДЕО: Внимание! Паркираща жена

30.09.2011, 16:49

   
 
ВИДЕО: Внимание! Паркираща жена

Ако питате повечето мъже как паркират жените, те може би съвсем адекватно ще ви отговорят: "Жените не паркират. Те катастрофират."

За съжаление няма да ви излъжат. Истината е, че честно взимаме на подбив жените за шофьорските им (не)умения, но понякога те могат да доведат до истински бедствия. Сигурни сме, че сте гледали много клипчета в YouTube, показващи жени, които вършат само глупости като седнат зад волана. Защо това е така има различни предположения, проучвания, изследвания. Статистиката във Великобритания за 2010 г. например сочи, че на изпита за шофьорска книжка 170 000 жени са се провалили, като една трета от тях са били скъсани точно заради неспособността си да паркират автомобила. (Данните са обявени във вестник Daily Mail.)

Някои жени обвиняват гърдите си за пречки при шофирането, други се оправдават с липсата на опит и т.н. Ние не ги обвиняваме, но като ставаме свидетели на определени ситуации, както се казва - гледаме и не вярваме на очите си. И си обещаваме, макар и наум, че никога, никога вече няма да дадем на жената да кара, защото се страхуваме за живота на колата си, на случайните минувачи, е и за нейния (Изключение: Бихме ѝ позволили само, ако ще кара тъщата на лекар или нещо такова).

Няма да се разпростираме по темата кои са по-добри шофьори - мъжете или мъжете. Когато видеото говори и боговете мълчат.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ