12 причини мъжът да има най-добра приятелка

01.10.2015, 11:00

Предимствата на дружбата със срещуположния пол

   
 
12 причини мъжът да има най-добра приятелка

Има два типа хора на този свят - тези, които мислят, че приятелство между мъж и жена не може да има, и тези, които са на противоположното мнение. Ние сме от втората група и сме напълно убедени, че не само може да съществува дружба между двата пола, но и често е по-силна от "еднополовия" ѝ еквивалент.

Ето ви няколко причини приятелството между мъж и жена да е много по-силно, отколкото си мислите.

1. Забавляваме се повече

Обикновено жените имат по-различно разбиране за забавление от мъжете, така че излизането с тях може да се окаже доста яко.

2. Жените са идеални за свалки на други жени

Честно. Понякога най-добрата ви приятелка по-лесно ще разчупи ледовете между вас и яката мацка в бара, отколкото ако се мъчите сам.

3. Шансът за драми е минимален

С най-добрата ви приятелка няма как да хлътнете по една и съща жена, освен ако дружката ви не си пада по жени, което трябва да сте разбрали много отдавна.

4. Казва ви всичко в очите

Вярвайте ни, най-добрата ви приятелка ще е човекът, който ще ви каже директно, ако се държите като задник, ако говорите глупости или ако сте напът да се изложите. И това е страхотно.

5. Може да ви бъде "половинка" по спешност

Канят ви някъде, където е добре да доведете гадже? Нямате гадже? Вземете най-добрата си приятелка. Така освен че няма да изглеждате като тотален тъпак и самотник, най-вероятно ще си изкарате яко.

6. Помага да разкарате бившата

Ако случайно видите бившата си приятелка или тя просто не спира да ви тормози, спокойно можете да използвате най-добрата си дружка като фалшиво гадже, за да дадете ясен знак на екс-досадницата да ви остави на мира.

7. Шегите ви не познават граници

Когато сте се разлигавили, границите на простотията, която може да излеете в посока към най-добрата ви приятелка, изчезват. Да, тя ще се възмущава, ще пищи, ще се кикоти и ще ви нарича простак, но вътрешно ще се забавлява като луда.

8. Ще ви помага в секса

Имаме предвид, че може да ви насочва в моментите, когато се чувствате несигурни с гаджето си или просто нещо сте се сдухали. А може и да правите секс с най-добрата си приятелка, но това е доста деликатно решение, с което или ще подобрите приятелството си, или ще прецакате всичко.

9. Може да ви урежда с мацки

Вашата най-добра приятелка вероятно има други приятелки, които спокойно може да ви "води" за оглед.

10. Веднага ще ви каже, ако мацката, с която излизате, не става

И да, на вас може да ви стане неприятно, но ще знаете, че вашата най-добра приятелка казва истината.

11. Чрез нея ще надникнете в женския мозък

А това е най-трудната задача, която някои мъже цял живот не успяват да решат.

12. И за финал: най-добрата приятелка е най-добрата жена

Може да ви се стори смешно, но ако сте намерили жена, с която можете да се забавлявате, да говорите открито за всичко, което ви притеснява, да плачете пред нея, да бъдете истински и откровен, да знаете, че това е най-добрата жена във вашия живот. Може би трябва да я спечелите завинаги?

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ