10 идеи, които трябва спешно да се осъществят

01.05.2015, 11:14

Защото са гениални

   
 
10 идеи, които трябва спешно да се осъществят

Мислим си, че животът ни е уреден, радваме се на всякакви удобства и всичко е максимално улеснено. Оказва се обаче, че има накъде нещата да се подобрят, при това значително.

Със сигурност ви се е случвало да ви хрумне нещо, звучащо направо гениално, за което не можете да повярвате, че още не е измислено. Е, сега предстои да ви запознаем с 10 такива хрумки, които звучат супер логично и улесняващо. Надяваме се скоро да ги видим осъществени.

1. Когато си купуваме билет за самолет, да имаме опция да посочим дали сме ок за "Разговор" или за "Спокойствие". Така авиокомпанията ще ни настанява до хора, които са изразили същото предпочитание като нашето.

2. Микровълновите фурни да имат бутон "Mute".

3. Перфораторите да бъдат изцяло прозрачни, за да се вижда къде дупчим.

4. Би било яко, ако в търсачката Google има опция да ни покаже, ако търсим нещо и се окаже, че ние сме първите, които някога са търсили точно това нещо.

5. Ако се качим в асансьор и без да искаме натиснем бутон за грешния етаж, да можем да "откажем" този етаж като натиснем същото копче и задържим. А след това да натиснем верния бутон.

6. От двигателя на автомобила ви се чува странен звук, който ви притеснява, но нямате никаква идея от какво е? Не мислите ли, че ще е полезно да има приложение за смартфони, подобно на Shazam, което да разпознава звука и да може да ви даде информация какъв е проблемът на колата ви?

7. С две ръце сме "за" да се създадат презервативи, които променят цвета си, ако правим секс с жена, която има венерическа болест.

8. Би било добре и душовете да са снабдени с таймер, който хем да отчита от колко време водата шурти, хем да ни пази от разсейване и, съответно, закъсняване.

9. Соларни панели на покривите на автомобилите, които да са свързани с климатроника и всъщност чрез слънцето да охлаждат колите.

10. В бюлетините за гласуване да се добави поле "Нито един от изброените", за да може и хората, които твърдят, че няма за кого да гласуват, да си вдигнат задниците и да изразят гражданското си право на глас.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 01.05.2015 | 14:10
1 това 9-тото го задраскайте, Audi от доста време я имат тази "опция"
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ