FAIL

Когато се случва на някой друг, е смешно. Затова сме събрали няколко GIF-чета, показващи хора, ударени в лицето, съвсем случайно, разбира се. Сигурни сме, че дори в началото да им се е плакало от болка, сега и на тях ще им е смешно да ги...
Обичаме GIF-чета, в които хората се самонараняват, оплитат, падат и т.н. Не, не сме щастливи от чуждото нещастие, но тези отбрани моменти от иначе трагични ситуации са много смешни.
Има професии, в които не си личи много дали някой е работил съвестно или не. При дизайнерите и архитектите обаче положението е много пипкаво и всяка грешка е видна. Особено ако е брутална като тези...
Подготвили сме ви галерия с примери как се работи с Photoshop и как не се работи с Photoshop. Ако имате да убивате време, сега е моментът да поразцъкате.
Понякога, когато човек пазарува онлайн, остава крайно разочарован. Това се е случило на някои хора, които са били твърде възмутени от несъответствието на продуктите с каталога и затова са се оплакали подобаващо. 
Не знаем какво са си причинили и защо, но мъжете, които ще видите в тази галерия, ни навяват мисли за тъга, жал и нужда от разговори. Ужасни са!
Има звезди, които определено не трябва да слагат тесни клинчета. Изглеждат абсурдно и събират погледите, но не в добрия смисъл. Вижте!
Добре бе - какъв човек трябва да си, за да си направиш подобни снимки? Какъв?!
Никой не е длъжен да разбира от мода, но все пак си мислим, че хората имат елементарен усет за това как да се облекат. Е, явно сме грешали. Вижте какво ни наведе на тази мисъл.
Хората са тотално изтрещели, казваме ви! Вижте тези индивиди в какъв вид се возят в метрото и вярваме, че ще се съгласите с нас.
Предстои ви да видите няколко снимки, които или ще ви накарат да се смеете с глас, или ще ви провокират да цъкате с език. Ако малшансът може да се визуализира, може би щеше да изглежда точно по този начин.
Това са сигурно най-тъпите решения за поправяне на вещи, но човек се учи докато е жив. Включително на тъпотия.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta