FAIL

Предупреждаваме ви, че снимките, които ще видите сега, много силно ще ви разстроят!
Никой не се родил научен как да използва уредите във фитнес залите, но все пак е по-добре да попитате някой по-печен от вас, отколкото да се изложите като хората в тази галерия.
Селфито, дами и господа, не е за всеки. Хората в настоящата галерия го доказват. Подгответе се за мощна доза хилеж и малко уплах.
Предстои ви да видите една велика галерия! Галерия, която дълго време няма да забравите. Галерия, която ще ви разсмее от сърце. Започвайте да я разглеждте СЕГА!
Предстои ви да се натъжите. А може би и да се ядосате. Защото ще видите 15 автомобила, които по една или друга причина вече не стават за нищо. НЕ МОЖЕ СВЕТЪТ ДА Е ТОЛКОВА ЖЕСТОКО МЯСТО!
Има си хора за всичко. Има и такива, на които трябва да им се забрани да готвят. На всяка цена. Защото творенията им са просто гадни и скандални. Като тези тук.
Знаем, че не е хубаво да се подиграваме на горките деца, които се пребиват, но ни е смешно, не го крием. Ще ви покажем и на вас как неизвестни за нас дечурлига малко падат и малко се удрят, но пък със сигурност научават един от първите си житейски...
Пожелаваме ви да не срещате подобни индивиди на плажа. Има опасност да ви падне бирата от ръката, да уплашат детето ви и дори вас. Скандални са!
Изглежда, че библейският закон "Не си създавайте кумири" трябва да се пренапише - "Не рисувайте своите кумири". Публичните личности често стават жертви на любовта на феновете - стряскащи преследвания, странни подаръци, а понякога, ей такива...
Имаше един стар виц за изолацията на руските автомобили - ако пуснеш котка вътре и не избяга до сутринта, значи става за серийно производство. Вицът явно си е пълна истина, защото руският президент неотдавна тества нов модел на Lada, който не...
Знаете ли какво е по-страшно от човек с пушка? Човек с пушка, който няма никаква идея какво да прави с нея. Ето ви няколко доказателства за това. Искаше ни се да вярваме, че сме намерили някаква компилация от тренировъчния лагер на кандидатите за...
Хората в нета весело обсъждат участниците в Met Gala - ежегодния бал на Метрополитън в Ню Йорк. На това събитие някои звезди се явяват в ужасни одежди. Те са повод да съберем и други одежди на знаменитости, които са абсолютен FAIL.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta