FAIL

Нормално е на първа среща да сме малко по-изнервени, притеснени и несигурни в себе си. Затова и често, когато ни се налага да впечатляваме момиче или мислим единствено и само да не се изложимм, обикновено правим точно това - излагаме се. И то така,...
Виждали сме какви ли не модни извращения, но тези надминаха и най-смелите ни фантазии и очаквания. Потресени сме.
Никога не сме разбирали хората, които се мацат с продукти за изкуствен тен, затова и не можем да си обясним следващите снимки. Вие можете ли?
Обичаме блондинките, защото освен че са мили, са и доста смотани. Вижте галерията ни, която напълно ще ви убеди в думите ни, дори и да не сте напълно съгласни.
Има хора, на които просто не им се получава. Каквото и да се опитат да направят, е провал. Не знаем дали причината е в тях или в късмета им, но снимките са красноречиви. Има дупка в системата.
Имали ли сте първа среща, която да е била толкова зле, че да ви се иска да потънете в земята и да не се срещате с никого поне месец? Хората, които споделят опита си в Whisper, са имали такива срещи. Бяхме се срещали само веднъж. А той навря нос в...
Децата са луди същества с неописуеми умения. Понякога те успяват да се намъкнат на места, от които после никога не могат да излязат. Хем е смешно, хем... абе, смешно си е!
Не всеки е роден, за да е виртуоз в кухнята, но има хора, на които просто трябва да им се забрани да стъпват близо до котлони и фурни, защото могат да причинят ето такива кулинарни ужасии!
Предупреждаваме ви, че снимките, които ще видите сега, много силно ще ви разстроят!
Никой не се родил научен как да използва уредите във фитнес залите, но все пак е по-добре да попитате някой по-печен от вас, отколкото да се изложите като хората в тази галерия.
Селфито, дами и господа, не е за всеки. Хората в настоящата галерия го доказват. Подгответе се за мощна доза хилеж и малко уплах.
Предстои ви да видите една велика галерия! Галерия, която дълго време няма да забравите. Галерия, която ще ви разсмее от сърце. Започвайте да я разглеждте СЕГА!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta