6 мъжки грешки в леглото, които жените не могат да понасят

02.11.2022, 16:00

Чети!

   
 
6 мъжки грешки в леглото, които жените не могат да понасят

Да, ти сигурно си секс Бог и няма друг като теб, но... нека погледнем реалистично на нещата. Това какво си мислим и това какво е в действителност са две коренно различни неща.

Попитахме няколо жени кои са нашите действия в леглото, които изобщо не им допадат. Господа, имаме какво да учим! Четете!

Липса на любовна игра

Докато на нас ни трябва точно половин секунда, за да се възбудим, то на дамите определено им е необходимо повече. Те наистина ненавиждат, когато прибързваме да стигнем да същината на нещата, но на моменти им става неудобно да ни го кажат. За да си прекарате наистина добре удължете любовната игра колкото се може повече.

Твърде бързо темпо

Бързаци сме си и това е. Дали от напрежение, че сме с нова партньорка, дали, защото така си мислим, че трябва, често забързваме темпото без да се усетим.

"Хващала съм този навик при няколко от мъжете, с които съм била. Предполагам, че им е трудо да се отпуснат и забързват темпото по навик.", споделя наша читателка.

Важно е да се отпуснеш и да се насладиш на момента. В крайна сметка, така изживяването ще е по-хубаво и за двамата.

Забравяме за клитора

"За някои от мъжете, с които съм била клиторът е като Бермудския триъгълник. Сякаш се страхуват да приближат до него", казва още една наша читателка.

Клиторът е от основна важност, когато искаш да доставиш удоволствие на половинката. Ако не се интересуваш от него, то тя няма да ти се обади повече.

Правим секс само, когато на нас ни се прави

"Често, когато имам желание, той ми казва, че не е в настроение. Същервеменно аз не му отказвам, за да не нараня самочувствието му, но понякога наистина ме боли главата.", споделя друга наша читателка.

Видя ли сега? Опитай да се вслушваш повече в желанията на жената до теб. Може пък да ти хареса.

2378117

Всичко приключва, когато свършим

Грешен отговор! Сигурно си наясно, че почти никоя жена не успява да достигне до кулминация само от проникване. Докато ни нас ни трябва много малко, за да свършим, то на жената няколко тласъка не ѝ стигат. Изключително неприятно за тях е да станем от леглото, когато приключим и да ги оставим незадоволени. Връщай се обратно и си довърши работата.

Прекалено концентриране в нейния оргазъм

Ето, че може и да предобриш нещата. Има моменти, в които ти се иска да направиш всичко възможно тя да свърши и концентрираш цялата си енергия в това. Да, но по този начин създаваш излишно напрежение, което може да доведе до обратния ефект. Просто се пусни по течението и приложи съветите от по-горе!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ