5 съвета за по-добър секс в колата

25.10.2022, 16:00

Това чакахме!

   
 
5 съвета за по-добър секс в колата

Често свързваме секса в колата с дискомфорт и притеснение да не ни хванат. Първото определено преобладава, но вероятно е породено от факта, че просто не знаем как да го правим, така че да не си счупим гърба. Все пак не сме в спалнята и обстановката е малко по-специфична.

За да ти помогнем да подобриш преживяванията в колата, ще ти издадем няколко трика, които ще ти спестят неудобството и възможността да някой да ви сгащи на място:

Внимавай къде паркираш

За да минимизираш вероятността да събереш публика избери място, което не е посещавано често от много хора. Доба идея е да изчакаш, докато се стъмни. И най-важното - увери се, че си загасил колата и си дръпнал ръчната спирачка!

Направи план

Въпреки че сексът в кола може да бъде супер спонтанен, винаги е добра идея да планираш предварително, за да си сигурен, че ще бъде възможно най-удовлетворяващ и безопасен. Помисли какви пози можеш да приложиш, къде да сложиш презервативи и всичко друго, което ще ти е необходимо. Покрий седалките с одеяло, ако не искаш да ги нацапате.

Зареди всичко необходимо

Вече засегнахме цялото нещо с планирането, но наистина трябва да си сигурен, че имате всички необходими неща под ръка, преди обстановката да се разгорещи. Ето кои са те: презервативи, лубрикант, кърпички за почистване, одеяла, възглавници, вода.

Не се събличайте напълно

Правенето на секс в кола обикновено не е моментът да се разсъблечете изцяло, тъй като някой може да мине или може да се наложи да излезете бързо. Колкото и да искате да се съблечете, внимавайте кои дрехи ще свалите. Дамата може да вдъгне полата, а ти да смъкнеш панталоните. Дръжте всичко съблечено под ръка.

Опитай различни неща

Сексът не се свежда само до проникване. Можете да се позабавлявате и чрез дуги форми на сексуалния акт, включително орален секс. Така колата няма да се друска преакалено много и няма да будите подозрения, ако някой случайно мине.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ