3 секс пози, подходящи за мъже с малки пениси

28.10.2022, 18:00

И ние сме хора!

   
 
3 секс пози, подходящи за мъже с малки пениси

Да погледнем нещата реалистично - малко са тези от нас, които могат да се мерят с порно актьорите от екрана. Пък и сексолози неведнъж потвърждават твърдението, че размерът няма чак толкова голямо значение. Важно е изпълнението!

Но как да сме сигурни, че именно изпълнението е на ниво? Тези от нас, които не притежават огромни достойнства постоянно се притесняват дали ще успеят да задоволят напълно жената до себе си. За щастие, не е нужно да прибягваш до крайности като помпички или дори операции. Някои пози предоставят възможност за по-дълбоко проникване, което е идеално за мъже с по-малки размери. 

Ето кои са те!

Кучешка

2378008Men's Health/@ALLIEFOLINO

Тази класическа е идеална за мъжете с малък пенис, защото, улеснява дълбокото проникване, така че да можеш да използваш пълния капацитет на инструмента си. Едва ли има нужда да ти обясняваме как се прави. Единственото, което можем да допълним е, че можеш да държиш дамата за бедрата, талията или дори за косата за допълнителен контрол.

Лице в лице

2378009Men's Health/@ALLIEFOLINO

Седни на ръба на диван, стол или легло и накарай партньорката си да седне разкрачена върху теб. Те може да използва краката и ръцете си, за да движи тялото си, докато ти местиш бедрата ѝ в ръце. Тази поза е супер, защото при нея става въпрос по-малко за движения "вътре и навън", а повече за мърдане напред назад, докато си проникнал в партньорката си. Също така ще имаш възможност да си поиграеш с гърдите на жената, което си е допълнителна стимулация.

Изправен

2378011Men's Health/@ALLIEFOLINO

Известна и под името Велосипед, позата позволява невероятно дълбоко проникване. Застани на ръба на леглото или бюрото, докато тя лежи назад и повдига краката към гърдите си (така че коленете ѝ да са свити, сякаш ще кара колело). Оттам хвани глезените ѝ и... действай. Освен дълбоко проникване, позата позволява стимулация на клитора, което ще достави още по-голяма наслада на дамата.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ