Как да разбереш дали тя симулира оргазъм

01.11.2022, 14:00

Послушай нашите съвети!

   
 
Как да разбереш дали тя симулира оргазъм

Казват, че няма жена, която да не симулира оргазъм. Ние вярваме, че все пак има сред тях има някои добри души, които не биха причинили това на мъжа до себе си. Но все пак, факт е, че го правят - дали за да повдигнат самочувствието ни, дали за да приключат нещата по-бързо. Подобни действия могат да ни скапят много, колкото и добри да си мислим, че сме в леглото. Причините могат да бъдат много, но ние трябва да знаем как да разпознаваме фалшивите оргазми.

Какви са признаците на истинския женски оргазъм?

Истината е, че отново сме прецакани, защото няма един еднозначен отговор. Всяка жена е различна и съответно реакциите също могат да варират. Някои издават силни звуци, други се гърчат неконтрлируемо. Единственият по-сигурен начин да разбереш са съкращенията в областта на половите органи, които се случват, когато жената изпита оргазъм. Също така, те се зачервяват в областта на гърдите, което също е сравнително забележим признак в зависимост от тена на кожата. Все пак трябва да имаш предвид, че при дамите видовете оргазъм са няколко, което може да доведе до различни реакции на тялото - повишена вагинална влажност, свиване на телесните мускули, стенания.

Проучване, проведено в САЩ сочи, че 85% от мъжете вярват, че техните партньорки са изпитали оргазъм по време на последната си сексуална сесия. Но само 64% от жените съобщават за същото. Оказва се, че 21%, или приблизително при един на всеки пет случая можем да говорим за престорен оргазъм. Това ясно покзва, че симулирането действително не е рядко явление.

И все пак, недей да се превръщаш в детектив в спалнята. Ако сексуалните ти преживявания се сведат само до това да разбереш дали тя наистина изпитва оргазъм или я притискаш да свърщи на всяка цена, то това ще внесе излишно напрежение между вас.

Вместо това се концентрирай върху удоволствието, което и двамата изпитвате. Опитай да разбреш какво наистина ѝ харесва и след това го прилагай, когато сте в леглото.

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ