10 рок парчета, подходящи за вашата тренировка 10

Защото жиците могат да помогнат

   
 
10 рок парчета, подходящи за вашата тренировка

След като вече ви представихме десет хип-хоп парчета, които да ви мотивират по време на тренировка, сега е време и да обърнем внимание на почитателите на рок, хард рок и метъл музиката. 

Едва ли ще ви учудим с твърдението, че твърдите ритми и жиците са в състояние да ви "вдигнат" по време на спортуване, като неслучайно много хора предпочитат именно китарите, докато тренират.

Днес ние също ще заложим на подобен подход, опитвайки се да ви помогнем да обновите своя плейлист за спортуване. Време е за тренировка!

1. AC/DC - "Thunderstruck"

Песен, която доби още по-голяма популярност в България и поради факта, че най-добрият боксьор на страната ни Кубрат Пулев излиза с нея на ринга. Заслушвайки се в легендарното парче на AC/DC, ни става съвсем ясно, защо Кобрата е избрал именно тази песен. Тя е надъхваща!

2. Sick Puppies - "You're Going Down"

Sick Puppies не е сред най-популярните нео метъл банди по нашите географски ширини, но групата от Сидни има някои наистина надъхващи парчета. Едно от тях е именно "You're Going Down", с което нищо чудно да оптимизирате представянето си в залата.

3. Rammstein - "Sonne"

Преди време един приятел ми беше казал, че "на Rammstein вдига с 5-10 килограма повече". Познавайки творчеството на германските индъстриъл гиганти, подобно твърдение не ми изглежда никак нелогично. "Sonne" пък е един от емблематичните проекти на групата.

4. Guns N'Roses - "Welcome to the Jungle"

Един от най-наелектризиращите тракове на една от най-наелектризиращите рок банди на всички времена. Guns са подходящи за всяка тренировка, особено когато говорим за вихрени песни като "Welcome to the Jungle". Няма как маниакалните вокали на Аксел Роуз да не ви дадат тласък в тренировката.

5. Godsmack - "I Stand Alone"

Съвсем наскоро Godsmack посетиха и България, изнасяйки превъзходен концерт в Бургас. Ние пък отново ще изразим уважението си към американската банда, включвайки ги в този материал. "I Stand Alone" е един от най-зверските тракове на групата, а някак си го приемаме и тематичен относно фитнеса. Защо ли? Защото в залата сте напълно сами и всичко си зависи единствено от вас.

6. Metallica - "Enter Sandman"

Закъде без траш кралете, които имат не едно, две или три предложения за подобни инициативи? Ние избираме "Enter Sandman", защото тя е сред големите ни фаворити, когато става въпрос за Metallica.

7. Black Sabbath - "Iron Man"

Един от най-емблематичните проекти на групата, дала отправна точка за развитието на хеви метъла. "Iron Man" е песен с титанично значение за стила, а китарите в парчето няма как да не ви накарат да се втурнете към най-близките тежести в залата.

8. Disturbed - Down With the Sickness

Disturbed са банда, която може да ви "инжектира" адреналин през слушалките, а подобни парчета са живото доказателство за това.

9. Drowning Pool - "Bodies"

Ярост, гняв и агресия, събрани в точно три минути и 39 секунди. 

10. Slipknot - Duality

Ако и Кори Тейлър и маскираните му приятели не ви помогнат да се справите с тренировката си, то по-добре просто се откажете, купете си един голям чипс и се излегнете пред телевизора.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ