Митичните тъпаци във фитнеса и как да ги победим

30.12.2014, 14:23

Приказка за блъскането

   
 
Митичните тъпаци във фитнеса и как да ги победим
Източник: Thinkstock/Guliver

Имало едно време един фитнес. В него тренирали всякакви хора. Понякога били много, понякога били малко. С годините царството на фитнеса се напълнило с всякаква паплач. Шестима тъпаци обаче били особено дразнещи. Нормалните хора, които кротко си блъскали, много им се дразнели. Мислели планове, оплаквали се, чудели се какво да сторят, за да се отърват от досадниците и да си вдигат на воля.

Един ден те влезли в любимия си сайт Div.bg и в него открили следните съвети за справяне с шест типа фитнес дразнители.

1. Пазителят на дъмбелите

1455532Thinkstock/Guliver

Ето го и него, обграден от "колекцията си". Никой не знае с какви тежести вдига Пазителят, защото пред него са всички възможни. Ако го доближите, той е готов да брани дъмбелите си, а ако го попитате кога смята да ги освободи, ще ви залее с поток от думи, от които нито една няма да ви засяга.

Как да се преборите: Подарете му дъмбели, които да са си само негови и мигом ще се превърнете в човек, с когото той ще споделя всички свои тежести.

2. Въображаемият кросфитър

1455527Thinkstock/Guliver

На външен вид този тип изглежда сякаш наистина тренира кросфит, само дето непрекъснато виси във фитнеса и вие знаете, че няма и представа какво, по дяволите, е кросфит. Въпреки това обаче говори само за бърпита, макар и да не е много сигурен какво точно представлява това упражнение.

Как да се преборите: Изпуснете тежест върху пръстите на краката му, за да има какво да разказва на сестрите в болницата.

3. Изкусителката

1455526Thinkstock/Guliver

Щом една жена се гримира, за да отиде на фитнес, значи нещо не е както трябва. Момичета, ако гаджето ви е зарязало и имате нужда от повдигане на самочувствието, женските фитнеси са идеално решение за вас. Точно така - женските. Ако отидете в нормална фитнес зала, само ще разсейвате мъжете, вие самите нищо няма да свършите и най-много да постигнете бързо оправяне в съблекалнята.

Как да се преборите: Ако някоя подобна Изкусителка ви тормози с изрязаните си потничета и погледи в огледалото, действайте като нея - събуйте си анцуга пред нея и започнете да я гледате настоятелно.

4. Спортистчето

1455534Thinkstock/Guliver

Това е пичът, който ще ви разпитва за мача. Кой мач? Няма значение. Футбол, волейбол, бокс, тенис, художествена гимнастика - той гледа всичко, за да има какво да обсъжда. Можете да се измъкнете с класически фрази като "Невероятен обрат!", "Страхотна защита!", "Съдията се подигра с труда на момчетата!" и т.н., но пак не е сигурно, че ще се отървете от присъствието на Спортистчето. Откъм фитнес държане той действа така - кратка серия и 20 минути почивка.

Как да се преборите: Говорете с него за жени и бързо ще го сдухате.

5. Помощникът

1455530Thinkstock/Guliver

Той винаги е готов да пази другите, дори и те да не са го молили за това. Помощникът говори на всички на "брато", "братле", "батенце" и т.н., а реално никого не познава.

Как да се преборите: Не се хвърляйте на прекалено големи тежести, за да не ви се налага някой да ви пази. И не се обръщайте на "братле".

6. Бедният юноша бледен

1455528Thinkstock/Guliver

Всички сме били на неговото място - 14-годишни и така силно желаещи да правим секс с любимата ни актриса, че всячески искаме да променим тялото си и да го превърнем в мъжкарско. Истината е, че точно този индивид не е толкова дразнещ, колкото натъжаващ. Вие можете да му бъдете ролеви модел.

Как да му помогнете: Запознайте го с Изкусителката и го наблюдавайте как възмъжава.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta