Не я водете там на първа среща

17.11.2011, 14:17

   
 
Не я водете там на първа среща

И преди сме си говорили за срещите, особено за първата. Тя нали е по-различна – не се познавате добре, а искате да направите хубаво впечатление на дамата. Но пък в същото време не искате да похарчите цялата си заплата за тази среща. Подготовката е наистина сериозна. Едно от най-важните неща, освен принципа да не се държите като з*****, е изборът на мястото, на което да заведете мадамата. Скоро ще ви предложим някои много подходящи места, но сега ще се посветим конкретно на тези, където за нищо на света не трябва да водите една жена на първа среща.

На място с тежка или странна храна

Не е особено приятно да отидете на място, където ще ядете с ръце, облизвайки лют сос от пилешките крилца, който после да направи лоши неща със стомаха ви. Ако отидете на суши бар, не се знае дали на нея сушито ѝ понася добре. И не я водете на кръчма, където да хапнете шкембе чорба с чесън.

Гаден бар

От онези, в които мирише на нещо старо и мухлясало и има само двама-трима от кварталните пияници, смучещи бира и мастика. Изберете бар с хора горе-долу на вашата възраст и с хубава музика.

В апартамента ви

Ако я заведете там на първата среща, за нея това ще означава, че "искате да се възползвате от нея". Независимо какви са подбудите ви, малко е рано за това. В случай че искате да има и втора среща, де. В противен случай, водете я и не забравяйте презервативите.

На кино

Само мит е, че е много романтично да заведете момичето на кино, особено на първата среща. В крайна сметка там изобщо няма да имате възможност да общувате. Ако нещата между вас потръгнат добре, ще имате много възможности да ходите заедно на кино.

Мазето или таванската стая

Преди години беше много разпространено да правим купони на таванските стаи в блока. С пиене, свещи и викане на духове. Но това определено не е добро място за първа среща.

На работа

Независимо дали е на мястото, където вие работите или там, където тя работи. Защото няма да успеете да се отпуснете, ще бъдете постоянно напрегнати и ще се чудите дали шефът или колегите следят всяка ваша дума и действие. Изберете някое неутрално място, където и двамата да се чувствате удобно.

На сватба

Да, сватбите са чудесно място, където да се запознавате с момичета, но не и където да водите момиче за първа среща. По този начин ще я накарате да се чувства неудобно, защото всичките ви приятели, познати или роднини на сватбата ще ви вземат за двойка. А вие дори още не знаете дали ще станете такава. Или пък ще я заблудите, че държите на нея много повече, отколкото в действителност.

На стол

Бива, бива да сте стиснати, но не чак толкова. Храненето в столова е много далеч от романтиката, дори малка доза от нея, която задължително трябва да присъства поне на първата среща.

Източник: Guyism

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 20.11.2011 | 09:44
2 Странно .. Има адски глупави типове,но според мен,колкото и да нямаш опит и да си некадърен,не би завел момиче на никое от посочените места.То се иска понееее мъничко акъл! Успех ! ;)
от Не е посочен | 18.11.2011 | 13:35
1 последното най ми хареса :Д
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ