На среща, ама евтино

01.10.2011, 11:00

   
 
На среща, ама евтино

Обичаме ги жените, много ясно. Обичаме да влагаме в тях (или поне така искаме да изглежда), но не можем да издържим да изискването да харчим така трудно спечелените си пари среща след среща. Затова се радваме, че открихме предложенията на Guyism за срещи, които няма да ни накарат да си похарчим цялата заплата за една вечер, но в същото време ще бъде приятно, както за нас, така и за момичето.

В парка

Чудесно място за срещи, разбира се, когато времето го позволява. Разходка и приятен разговор. Няколко бири и пуканки. Това може да се окаже чудесен избор особено ако скоро сте започнали да се срещате с момичето и все още не сте стопили ледовете.

На кафе

Кафенето също е хубаво място. Удобно, релаксиращо. Ако сте в такова кафене, което предлага удобството на меките дивани, не се колебайте да седнете близо до нея. Иначе може и двамата да се чувствате като на интервю за работа.

Пригответе вечеря у вас

Сгответе нещо лесно, няма нужда да осигурите 20 различни ястия. Едно предястие и основно е достатъчно. Може и десерт или той да остане за по-късно – в спалнята. Пригответе всички продукти, но самото ястие направете пред нея. Не само вечерята, шоуто е важно. Ако сте напълно скарани с готвенето и влизате в кухнята само за да си сварите кафе, една доставка на пица пак ще свърши работа.

Вечеря навън

Възможно е да идете на среща в ресторант и да не похарчите цяло състояние. Стига да изберете подходящото място. Гледайте да е приятно местенце, но не такова, където сервитьорът ви е виждал с 10 различни жени.

Сладолед

Доста "олд скул", нали? Но пък винаги върши работа. Този жест няма да остане неоценен от нея. Жените постоянно ги водят на вечеря, но колко мъже се сещат да ги заведат на забавна среща със сладолед и то следобед.

И докато четете това, ние вече изпробваме някои от тези предложения. Ако имате затруднения с готвенето, може да видите някои от нашите лесни рецепти. Успех!

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ