7 неща в апартамента ви, които ще я изгонят

29.08.2011, 17:11

   
 
7 неща в апартамента ви, които ще я изгонят

В момента, в който една жена стъпи в апартамента ви след среща (или след свалка в пиЯно бара), си мислите, че работата ви е сигурна. Да, ама не! Просто защото мадамата си събува обувките и слива думите, не означава, че това ще завърши между чаршафите на леглото ви. Защото ако в апартамента ви се помещават някои от следните предмети и същества, е почти сигурно, че мадамата ще избяга от там (може и с писъци).

7. Счупени мебели

Вече сте големи момчета и апартаментът ви трябва да свидетелства за това. Не е уместно да ползвате още дивана от университета с лепенките върху него, старите счупени столове и залепената маса. И май е време да махнете онази пирамида от бирени кутии, която стоите върху хладилника.

6. Екзотични домашни любимци

Рядко ще се случи жена да влезе в дома ви и да си падне по голия ви плъх и никой не иска да се натиска докато 3-4-метрова боа удушвач дъвче мишки в клетката. Сега е моментът да решите дали искате да си гледате крокодил във ваната или да видите гола жена поне веднъж преди да умрете.

5. Заключени врати

От филмите знаем, че нищо добро не се крие зад заключените врати. Възможностите са най-различни: от болна, умираща баба, през мъртва проститутка до колекция от отрязани пръсти. Не я карайте да си представя сцената, в която ѝ крещите: "Казах ли ти никога да не се приближаваш до тази врата?!"

4. Плакатите 

Плакатите бяха напълно задължителни в гимназията и в университета, но вече са просто смешни. Няма значение дали плакатът е на Боб Марли с джойнт в ръка или на някой супер як актьор, абсолютно недопустимо е да го държите над леглото си.

3. Мухлясала храна

Ако имате навика да си държите храна в хладилника след като срокът ѝ на годност отдавна е изтекъл, това е проблем. Освен ако не е пълен със синьо сирене, всякаква друга мухлясала и развалена храна трябва да напусне границите на хладилника и на апартамента ви, преди там да влезе момиче.

2. Петна

Петна от напитки, от прах и кръв просто трябва да изчезнат. Особено ако искате някаква романтична атмосфера. Най-добре запалете свещи вместо да светвате лампата. Жените са луди по свещите, особено ако са ароматни. А и на тяхната светлина може да изглеждате много по-красиви, откогато и да било.

1. Пълна свинщина

Ако сте от мъжете, които ползват пода си като кошче за отпадъци, а кошчето – като тоалетна, ще имате сериозни затруднения да задържите там някоя мадама. При условие, че самата мисъл да почистите ви кара да потръпнете от ужас, поне пуснете водата в тоалетната.

Източник: Guyism

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ