Чудаците, които срещате във фитнеса

28.01.2016, 16:00

Странни, дразнещи, неприятни

   
 
Чудаците, които срещате във фитнеса

Ако ходите на фитнес често, то със сигурност сте срещали тези хора или техните клонинги и много добре знаете за какво става въпрос. Във всяка зала за тренировки има хора, които са неприятни, дразнещи и доста странни.

Грухтящият

1637636

Това е обикновено едър или по-дребен мъж, който кляка с тежести или прави други упражнения, изискващи много сила, а по време на това грухти. Просто не може да диша по друг начин или иска да привлече вниманието на всички върху това колко е як. Но грухти толкова силно, че не можете да чуете собствените си мисли.

Потният

1637635

Той се поти много, реки от пот се леят върху него и около него. Чудите се откъде я взема тази вода, която изтича навсякъде. А потта е пот и тя мирише. Гадно. Няма толкова хартия в никой фитнес, която да може да попие потта на този човек. Да дойде чистачът с парцала!

Талантливият

Той не е там, за да тренира, а за да пее. Винаги е със слушалки и винаги нещо си припява или рапира. Постоянно се оглежда като пръднал в рейс дали някой е забелязал таланта му.

Маниакът

Той изобщо не знае какво прави там. И е луд. Със сигурност няма да видите друг да тренира по този начин, самият той не може да повтори същата тренировка два пъти, защото изобщо няма идея какво и защо го прави. А може и да бъде опасен.

Дъртакът

1637638

Той е стар, много стар, но още "бара железата". Това е много хубаво, похвално е, че иска да остане във форма, но всеки път, когато го видите да вдига тази щанга, си умирате от ужас да не я изтърве или да не получи удар.

Двойката

1637634

Чудите се тези къща нямат ли си, че са дошли да се натискат във фитнеса. Той е на лежанката, тя е върху него. Тя е на някой уред, той виси отгоре ѝ като чадър. И как изобщо поддържат форма, като само се целуват през цялото време. Добре, че при целуването се горят калории.

Воайорът

1637633

Той не ходи на фитнес, за да тренира, а да гледа. Маниак, който иска да вижда готини момичета (или момчета) по мускули и къси панталонки. Да си остане вкъщи и да гледа порно, а не да дебне във фитнеса.

Селфи маниаците

1637637

Те се снимат на всеки уред. Явно трябва да си пуснат снимките в мрежата после и да се фукат колко са яки.

Човекът с дънките

1637632

Човече, с дънки не се тренира. Те може да са удобни за ежедневна употреба, но във фитнеса човек ходи със спортно облекло.

Всезнайкото

1637631

Не го питате, но той винаги ще ви дава съвети. Критикува, според него нищо не правите, както трябва и се разпорежда с уредите сякаш са му собственост. Всеки път ви се иска да го ударите в носа, но обикновено той е доста як и не ви се рискува.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ