домашни любимци

Когато Снуп Дог срещнал хлебарка в дома си, той започнал да я отглежда като домашен любимец. "Имах хлебарка, която не можахме да убием. Опитахме се да убием копелето, когато се нанесохме за първи път и той не умря. Затова го нарекохме "The...
За да предизвикаме усмивка на лицето ти, събрахме някои от най-забавните снимки на нашите пухкави приятели, споделени във Facebook групата, наречена "Животни на случайни места".
Squid е едно доста необичайно изглеждащо коте, което изглежда така сякаш има огромни вежди. Всички емоции, изписани на лицето му изглеждат преувеличени и със сигурност ще успеят да те разсмеят!
Ако досега си се чудил дали да си вземеш котка, то тази галерия е твоят знак да го направиш! Погледни ги само! Не са ли перфектни?
Колкото и да обичаме косматковците у дома, признаваме, че понякога могат да бъдат много зли. Това се случва най-често, които ги поставим на диета, не се приберем навреме или просто им се прииска да ни скъсат нервите. Нека видим най-отмъстителните...
Животните не престават да ни изумяват със своите странни действия. Тези домашни любимци прекарват толкова много време със стопаните си, че в крайна сметка са заприличали на тях! Виж най-забавните животни, които се държат като хора!
Котките са колкото интелигентни, толкова и странни. Може и да са много самостоятелни и дори горди животни, но физиономиите, които правят нямат равен. Виж най-добрата подборка на котки и техните причудливи муцуни!
Съжителството с котка може да е много забавно! Когато най-малко очакваме, косматковците ни изненадват с нещо ново! Този акаунт в Instagram, озаглавен "Авангардни котки" е следван от 229 000 любители на котки и е всъщност виртуална...
Домашните любимци винаги ни разсмиват и то по най-необичайните начини. Днес ще ти го докажем с тази забавна колекция от снимки, в която не е много ясно точно какво се случва. Но пък добре се посмяхме!
Котките често се превръщат в главни герои на нашия сайт. Какво да се прави, не можем да устоим на тези косматковци. Днес ще ви покажем колекция от котки, с които обаче нещо не е съвсем наред. Гледайте и се смейте!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ