домашни любимци

Обичаме домашните си любимци и те също ни обичат много. Но понякога любовта им към нас превзема цялото ни лично пространство!
Няма как да отречем, че в IKEA правят страхотни мебели, с които всеки може да превърне дома си в къща като от списанията. Но тези шантави типове решиха да създадат това, което винаги е липсвало в асортимента им, а именно специална серия от мебели за...
Всеки стопани на куче може да потвърди, че кучетата тотално изперкват щом дойде есента!
Всекидневно ви занимаваме с котки. Ама такива досега не сте виждали!
В знак на своята привързаност към нас, домашните любимци често ни носят различни "подаръци". Но тези тук са повече от необикновени.
Някога хващали ли сте кучето си до прозореца, гледайки с празен поглед? Или пък си е играло с голяма топка от прежда? Ако, да, значи и то принадлежи към списъка на кучетата, които се мислят за котки!
Всеки от нас си има обичайни ритуали сутрин. Но какво се случва, ако те случайно бъдат провалени от домашните ни любимци? Правим снимка, много ясно!
Запознай се с папагала Карин и ни прости плоската шега с Божинов, но когато има малки котета той някак си изкача в съзнанието. Та, да се върнем към папагала. Карин е порода Какаду и живее в град Нагоя, Япония. Собствениците на Карин имат и...
Понякога просто не трябва да ни дават достъп до Интернет!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ