Котки, които не знаят къде се намират  14 Виж всички снимки

16.08.2022, 15:40

Не, че ние знаем!

   
 
<p><span style="text-align: justify;">Съжителството с котка може да е много забавно! Когато най-малко очакваме, <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">косматковците</span> ни изненадват с нещо ново! </span><span style="text-align: justify;">Този акаунт в <span style="background-image: url(../img/wline.gif);">Instagram</span>, озаглавен </span><a href="https://www.instagram.com/avantgardecats/" target="_blank" style="text-align: justify;"><span><span style="background-image: url(../img/wline.gif);">„Авангардни</span> котки“</span></a><span style="text-align: justify;"> е следван от 229 000 любители на котки и е всъщност виртуална галерия от най-смешните, най-странните и най-странните снимки на котки.</span></p>

Съжителството с котка може да е много забавно! Когато най-малко очакваме, косматковците ни изненадват с нещо ново! Този акаунт в Instagram, озаглавен „Авангардни котки“ е следван от 229 000 любители на котки и е всъщност виртуална галерия от най-смешните, най-странните и най-странните снимки на котки.

Съжителството с котка може да е много забавно! Когато най-малко очакваме, косматковците ни изненадват с нещо ново! Този акаунт в Instagram, озаглавен "Авангардни котки" е следван от 229 000 любители на котки и е всъщност виртуална галерия от най-смешните, най-странните и най-странните снимки на котки.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ